به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی شکری صبح شنبه در پنجمین جلسه ویدئو کنفرانسی کمیته پویش #به_توان_ما در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از ویروس کرونا با حضور رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی و روحانیان مستقر استان سمنان ضمن اشاره به شیوع کرونا و نیاز به روحیه بخشی بیماران در بیمارستانها و مراکز درمانی، بیان کرد: روحانیان و مبلغان در زمینههای مختلفی مانند اجرای برنامههای معنوی و دینی، مشاوره مذهبی، نشاط اجتماعی، آگاهیرسانی به مردم جامعه، تشویق به ماندن در خانه و دهها مورد دیگر میتوانند خدمترسانی و به روشنگری عمومی بپردازند.
وی بابیان اینکه این خدمترسانی منوط به تائید و نظارت کامل دانشگاههای علوم پزشکی سمنان و شاهرود است، افزود: مبلغان و شبکه تبلیغی آمادگی دارند تا نسبت به اعزامی مبلغان به بیمارستانها نیز مبادرت ورزند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان درباره دیگر تمهیداتی که میتوان در این ایام برای ماندن مردم در خانه اندیشید نیز گفت: میتوان طرحهایی مانند هر خانه یک محراب برای عبادت مانند آنچه درباره اعتکاف رجب بیان شد یکی از مسائلی است که میتوان برای آن برنامه ارائه کرد.
شکری بابیان اینکه مردم با ماندن در خانه میتوانند هر خانه را یک محراب عبادت کنند، بیان داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم برگزاری نماز جماعات در مساجد، مردم میتوانند در درون منزلشان نسبت به برگزاری مراسم معنوی و ادعیه متبرکه و تلاوت و … حتی با استفاده از رسانههای جمعی و فضای مجازی و… اقدام کنند.
وی افزود: یکی از کارهایی که میتوان در این ایام انجام داد برگزاری مراسم همخوانی، تلاوت دستهجمعی قرآن و … از طریق فضای مجازی است لذا برای این کار کافی است گروههایی در فضای مجازی با عناوین مختلفی چون هیئت مذهبی و … تشکیل و بهنوعی یک هیئت مذهبی مجازی نسبت به برگزاری مثلاً جز خوانی قرآن صورت گیرد تا هر فرد در خانه خودش عضو کوچکی از این هیئت مجازی شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، دینی و مذهبی در سطح استان تأکید کرد و گفت: کانون مداحان و شعرای مذهبی و حتی روحانیان و مبلغان و … میتوانند از ظرفیت فضای مجازی برای برگزاری برنامههای زنده با امکان پخش در فضای مجازی استفاده کنند.
شکری با طرح این پرسش که چه اشکالی دارد یک مداح با حضور در هیئت بدون حضور مردم تنها در برابر یک دوربین برنامه زنده اجرا کند و مابقی مردم آن را از طریق فضای مجازی دنبال کنند؟، گفت: در عصر ارتباطات باید بتوانیم طبق نیازسنجیهایی که انجام میدهیم ظرفیتهای جدید را نیز به کار گیریم تا در راستای توسعه فرهنگ دینی موفق عمل کنیم.
نظر شما